לחמם תנור לחום בינוני.
לאפות בטטות בקליפתן כשעה עד להתרככות וקרמול.
לחתוך את הבטטות ולתת להן להתקרר.
לקצוץ צ'ילי/ בצל ירוק, ולערבב עם שקדים טחונים, בשר הבטטות, מלח, פלפל ורוטב סויה.
לתקן תיבול אם נדרש.
לשמן נייר אפייה, ליצור קציצות, לשמן מלמעלה, ולאפות בחום בינוני כחצי שעה.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח