פתיחה והקדמה

איזה כיף שבאת!

נעים להכיר, אני תום בעבור
מורה לבישול ביתי בריא מבוסס צומח משנת 2013, קונדיטורית ומנחת קבוצות בהכשרתי, טבחית אוטודידקטית מאז שנת 1999
נולדתי וגדלתי בקיבוץ, אף אחד לא לימד אותי לבשל, לא גדלתי על שיש של שום מאמא,  אין לי סיפורים נוסטלגיים על סירים של בית וכנערה היתה לנו בדיוק תכנית בישול אחת לצפות בה.
לימדתי את עצמי לבשל דרך מדורי אוכל, ספרי מתכונים, ניסוי, מלא פשלות במטבח והמון שאלות.
פשוט כי היה לי חשוב לאכול טעים, בריא, פשוט וזול.
מאז 2013 אני עוסקת באופן מקצועי בבישול בריא מבוסס צומח למשפחות ברחבי הארץ ובהוראת בישול.

אני מלמדת בישול ביתי ולא אוכל שף, אוכל כזה שמה שצריך בשבילו זה בעיקר ערימת ירקות, קרש חיתוך, סכין טובה דיה ומחבת.
כי בסוף, עם כל אהבתי לאוכל שהוא וואו, רובנו לא שפים ועדיין מגיע לנו אוכל טעים,
ולא כזה שאנחנו אוכלים כי מישהו צריך לסיים את הסיר.
אני מאמינה שככל שנבשל יותר אוכל טעים, מחומרי גלם בסיסיים בפשטות ובהנאה, נצליח להכניס יותר בריאות הביתה, לחיים האמיתיים –
באופן קבוע ולא רק חד פעמי.

ורגע לפני שנתחיל – לקורס מצורפים שלל קבצים חשובים
אלו הקבצים שכדאי להוריד עוד לפני שנתחיל (שניהם נמצאים בדף הראשי וגם בשכבות של טעם חלק 1)
1. חוברת מתכונים
2. רשימת ציוד למטבח הבריא
לפני כל שיעור אני ממליצה לעבור על המתכון מראש ולהצטייד בחומרי הגלם
לצפות פעם ראשונה במתכון ורק אז ליישם במטבח שלך
אפשר לחזור למתכונים ולהסברים בכל רגע, ולשאול שאלות בקבוצה שלנו
את הקורס שלנו מלווה קבוצת ווטסאפ שתתן מסגרת ללמידה משותפת ותלווה את הקורס לתקופה של חודשיים (אם מאיזו סיבה לא נכנסת לקבוצה – נא לכתוב לי ואצרף אותך)
בקבוצה ינתנו משימות שבועיות ויעלו נושאים רלוונטיים לדיון והמלצות שוטפות למתן תמיכה ומסגרת עבודה.

צפיה מהנה! (ממש פה למטה)