מאפינס תפוחים פלאו ללא סוכר

  |   By  |  0 Comments

הערות ללקוח: ניתן להוסיף כף מייפל או סילאן להמתקת התערובת. להזכיר שאם אין תבנית מאפינס יש לקנות מנג׳טים יציבים מקרטון.

מחממים תנור על 170 מעלות.

קולפים את התפוחים, מגררים דק 3 תפוחים.

במחבת קטנה על אש נמוכה מבשלים את התפוחים המגורדים בשמן קוקוס עד שמתרכך ומתכהה.

חותכים את התפוח שנותר לקוביות קטנות.

בקערה מערבבים לאיחוד קמח שקדים, אבקת אפייה ומלח, מוסיפים את הביצים ומערבבים לאיחוד, מוסיפים את הרסק וקוביות התפוח ומערבבים.

בתבנית שקעים משמנים עטרות נייר, יוצקים בלילה ⅔ גובה (20 מאפינס).

אופים 16 דקות, מעבירים לגריל ל-5 דקות נוספות להשחמה.

מוצאים תבנית ומקררים כ-5 דקות בתבנית, לאחר מכן מצננים על רשת.