חגיגת פטריות בצלים וגזרים בניחוח אסייתי עם אטריות אורז

  |   By  |  0 Comments

את הבצלים פורסים לחצאי עיגול, את הבצלים הירוקים קוצצים דק, את הפטריות פורסים בינוני לפרוסות יפות,

את הגזרים קוצצים לרצועות ארוכות דקות / קולפים עם קולפן.
מטגנים בשמן זית: בצלים יבשים טיגון מהיר עד לשקיפות ואז פטריות ובצלים ירוקים. מוסיפים כף שמן שומשום ומקפיצים.
מוסיפים גזרים, פלפל ורוטב סויה.
במקביל מכינים אטריות אורז לפי ההוראות, מסננים ומוסיפים למחבת.

מערבבים יחדיו כמה דקות ושמים מיץ מרבע לימון. טועמים ומתקנים תיבול.

 

חשוב מאוד לאור ביקורות חוזרות של לקוחות
לטעום ולאזן טעמים בסיום ההכנה:

לימון, שמן שומשום וסויה – להוסיף כל פעם קצת עד שמדויק.

שעועית ירוקה בסויה

  |   By  |  0 Comments

מחממים בסיר/ מחבת רחבה שמן זית, ולתוכו מוסיפים את השעועית הקפואה.
מקפיצים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד להפשרה שלה. מוסיפים רוטב סויה (6-7 כפות) וממשיכים לבחוש עד לספיגה של הרוב.
*אם מוסיפים שומשום/ שקדים, אז זה השלב להוסיף אותם.
מקפיצים עוד כמה דקות (להיזהר לא לשרוף) ולסיום מתבלים בשמן שומשום (1-2 כפות) ולימון.

רצוי להכין ב-2 נגלות.