קרטיב וניל פצפוצים

  |   By  |  0 Comments

הערות ללקוח:

בננה בשלה.
שוקולד צ’יפס מריר.
יש להשרות קשיו במים.
כוס חלב קוקוס = 250 מ״ל.

 

מתכון:

טוחנים יחד. מוזגים לתבניות. בכל תבנית מוסיפים חצי כפית שוקולד צ’יפס איכותי אחוז גבוה של מוצקי קקאו.
כ-12 יחידות.

עוגיות שוקוצ’יפס כוסמין

  |   By  |  0 Comments

מערבבים את היבשים: 2 וחצי כוסות קמח כוסמין, 1/2 כפית מלח, 2 כפיות אבקת אפייה, כפית סודה לשתייה, חצי כוס (100 גרם) שוקולד צ’יפס, חצי כוס (100 גרם) אגוזי מלך, 2/3 כוס סוכר קנים לחוד.

ואת הרטובים: 2/3 כוס שמן זית, 3 כפיות תמצית וניל איכותית, ½ כוס מים לחוד.

מאחדים תערובות בזריזות.

מסדרים עוגיות בעזרת כפית על גבי נייר אפייה.

אופים בחום בינוני 12-10 דקות.

עוגיות קוואקר צ’יפס – צמחוני

  |   By  |  0 Comments

מחממים את התנור לחום בינוני.

בקערה אחת מערבבים נמרצות 2 ביצים עם 1/3 כוס סוכר קנים/ חום דביק בערך דקה.

בקערה שנייה מערבבים את שאר החומרים: 2/3 כוס שמן קוקוס, 2 כפיות גרידת לימון, 3 כוסות קוואקר, 3 כפות שומשום, 2 כפות קמח כוסמין או מלא (עם קמח מלא יוצאות יותר מוצקות), 1/2 כפית מלח, 2 כפיות קינמון, 2 כפיות אבקת אפייה, 1/3 כוס סילאן ללא תוספת סוכר, חופן שוקולד צ’יפס מריר/ חמוציות/ צימוקים / אגוזים קצוצים.

שימו לב ששמן הקוקוס נמצא במצב נוזלי לפני הערבוב.

מאחדים  ומסדרים על גבי נייר אפייה בעזרת כפית (התערובת יוצאת נוזלית)ץ

מכניסים לתנור חם ואופים 8 דקות.

מאפינס בננה-שוקו צ’יפס

  |   By  |  0 Comments

הערות ללקוח (לוודא תבניות)

נדרש בלנדר/ בלנדר מוט להכנת חלב השקדים.
* ניתן להמיר ב2 כוסות חלב שקדים קנוי, במקום ממרח שקדיה.
*נדרשת תבניות מאפינס + מנג׳טים. במידה ואין תבניות מאפינס יש לקנות מנג׳טים יציבים מקרטון.

*במידה ומשתמשים בחלב שקדים קנוי – להפחית חצי מכמות הסוכר.

מועכים בננות, מכינים חלב שקדים ( רבע כוס שקדיה + 2 כוסות מים מבלונדרים יחדיו).
שימו לב ששמן הקוקוס במצב נוזלי לפני הערבוב.

מערבבים רטובים לחוד (אפשר בבלנדר או ידני), ויבשים לחוד. מאחדים תערובת יבשים לתוך תערובת הרטובים.

מעבירים למנג’טים.

אופים כרבע שעה-20 ד’ בחום בינוני עד להתייצבות קלה.