מרק כתום בניחוח קינמון

  |   By  |  0 Comments

ניתן להסיר את הבטטה ולהוסיף עוד 1 דלורית

לקלוף ולקצוץ בצל ושום.

בסיר גדול לטגן אותם עם מלח, פלפל וקינמון למספר דקות.

בינתיים לקלוף ולחתוך לקוביות בינוניות: גזר, דלורית (לא צריך לקלף דלורית).

להוסיף לסיר ולהמשיך לטגן קלות.

להוסיף מים עד לכיסוי.

להביא לרתיחה, לבשל על אש קטנה עד להתרככות.

ניתן לטחון או להשאיר כמו שהוא. לשים לב שהמרקם לא דליל מדי או סמיך מדי, להוסיף מים במקרה הצורך.