קנלוני במילוי קשיו-פסטו אפוי ברוטב עגבניות

  |   By  |  0 Comments

קוצצים בצל ושום. את עלי הבזיליקום מפרידים.
בסיר קטן: מחממים שמן זית, 2 בצלים קצוצים ו-3-2 שיני שום עד שיוצא ריח. 
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות ואז מוסיפים בין כוס ל-2 מים ומביאים שוב לרתיחה. מתקנים תיבול.

בבלנדר טוחנים 2 כוסות קשיו עם עלי בזיליקום וכוס מים למרקם חלק. מוסיפים מים במידת הצורך.
מזלפים/ ממלאים בכפית את הקרם לתוך הקנלוני ומסדרים בשורה בתוך תבנית אינגליש.

מכסים ברוטב עגבניות (אפשר לטחון או להשאיר כמו שהוא) ומכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים כ-40 ד’-שעה בחום בינוני עד להתרככות.