סלט כרוב סגול
| By Nadav moreno | 0 Comments

לקצוץ לפי ההוראות (אם יש סכין גירור וחיתוך- להשתמש במעבד המזון):
כרוב סגול לחתוך דק
גזרים לקלף ולגרד דק.
גבעולי סלרי לחתוך דק
צרור פטרוזיליה לקצוץ דק
לשקשק ביחד את הרוטב ולתבל.
יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום
ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)
| By Nadav moreno | 0 Comments
לקצוץ לפי ההוראות (אם יש סכין גירור וחיתוך- להשתמש במעבד המזון):
כרוב סגול לחתוך דק
גזרים לקלף ולגרד דק.
גבעולי סלרי לחתוך דק
צרור פטרוזיליה לקצוץ דק
לשקשק ביחד את הרוטב ולתבל.
| By Nadav moreno | 0 Comments
קוצצים בצל סגול לחצאי עיגול, קישואים לרצועות ארוכות, שום לרצועות ארוכות ודקות ועגבניות לקוביות.
מקפיצים בשמן זית בצל ושום, ואחרי 2 דקות מוסיפים קישואים. כשהכול קצת מתרכך מוסיפים עגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
את האטריות משרים במים רותחים ל-10 ד’ בערך, כשהן מוכנות מסננים, מעבירים לסיר של הירקות ומערבבים.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ופלפל.
ניתן לאכילה קר/ פושר/ חם.
| By Nadav moreno | 0 Comments
קולפים ופורסים בטטות לרצועות בעובי של כסנטימטר, מניחים בקערה.
מערבבים: ⅓ כוס שמן + 2 כפות חרדל גרגירים + תבלינים.
יוצקים לקערה ומערבבים, משטחים על גבי נייר אפייה.
אופים בחום גבוה כחצי שעה – עד להשחמה והתרככות.
| By Nadav moreno | 0 Comments
פורסים כל שומר לאורכו – לחתיכות בעובי של 1.5-2 ס”מ. מסדרים על גבי נייר אפייה.
מערבבים בקערה קטנה שמן זית+מלח+פלפל, ומשמנים את השומרים בנדיבות.
צולים את השומרים כ-40 דקות בחום בינוני עד להתרככות והשחמה.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל מעט תבלין סומק טרי.
| By Nadav moreno | 0 Comments
לפרוס את הכרובים לפרוסות (עגולות) של 1-1.5 ס”מ
להכין תערובת שמן זית ושום כתוש ולהבריש את הכרובים
לפזר מעל פלפל, מלח ותימין (בנדיבות)
לצלות בחום גבוה כחצי שעה
| By Nadav moreno | 0 Comments
לפרוס את הכרובים לפרוסות (עגולות) של 1-1.5 ס”מ
להכין תערובת שמן זית ושום כתוש ולהבריש את הכרובים
לפזר מעל פלפל, מלח ותימין (בנדיבות)
לצלות בחום גבוה כחצי שעה
| By Nadav moreno | 0 Comments
לקצוץ לפי ההוראות (אם יש סכין גירור וחיתוך- להשתמש במעבד המזון):
כרוב סגול לחתוך דק
גזרים לקלף ולגרד דק.
גבעולי סלרי לחתוך דק
2 צרורות פטרוזיליה/ צרור גדול לקצוץ דק
לשקשק ביחד את הרוטב ולתבל.
| By Nadav moreno | 0 Comments
קולפים ופורסים בטטות לרצועות בעובי של כסנטימטר, מניחים בקערה.
מערבבים: ⅓ כוס שמן + 2 כפות חרדל גרגירים + תבלינים.
יוצקים לקערה ומערבבים, משטחים על גבי נייר אפייה.
אופים בחום גבוה כחצי שעה – עד להשחמה והתרככות.
| By Nadav moreno | 0 Comments
פורסים כל שומר לאורכו – לחתיכות בעובי של 1.5-2 ס”מ. מסדרים על גבי נייר אפייה.
מערבבים בקערה קטנה שמן זית+מלח+פלפל, ומשמנים את השומרים בנדיבות.
צולים את השומרים כ-40 דקות בחום בינוני עד להתרככות והשחמה.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל מעט תבלין סומק טרי.
| By Nadav moreno | 0 Comments
קוצצים בצל סגול לחצאי עיגול, קישואים לרצועות ארוכות, שום לרצועות ארוכות ודקות ועגבניות לקוביות.
מקפיצים בשמן זית בצל ושום, ואחרי 2 דקות מוסיפים קישואים. כשהכול קצת מתרכך מוסיפים עגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
את האטריות משרים במים רותחים ל-10 ד’ בערך, כשהן מוכנות מסננים, מעבירים לסיר של הירקות ומערבבים.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח ופלפל.
ניתן לאכילה קר/ פושר/ חם.