סלט אורז לימוני
| By מיכל זילברמן | 0 Comments
את העשבים קוצצים דק, את קליפת הלימון מגררים ואת המיץ סוחטים.
יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום 🙂
ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)
| By מיכל זילברמן | 0 Comments
את העשבים קוצצים דק, את קליפת הלימון מגררים ואת המיץ סוחטים.
| By מיכל זילברמן | 0 Comments
את הכרישות לפרוס לעיגולים, את הבצל לחצאי עיגול, את שיני השום לחתוך גס.
| By מיכל זילברמן | 0 Comments
הערות ללקוח: אפשר להחליף לימון בתפוז. חלב קוקוס – 2 כוסות = 500 מ״ל.
לבשל את כדורי הטפיוקה בהמון מים תוך כדי ערבוב, כשהנוזל ירתח הוא יהפוך לג’ל סמיך, אבל עדיין תראו כדוריות, תוך כמה דקות רוב הכדוריות יהפכו לשקופות והשאר יישארו עם קצת לבן, זה הזמן להוריד מהאש. לסנן במסננת דקה, רצוי בנגלות,
לשטוף בעזרת מים את הג’ל המיותר, להעביר את הכדוריות לקערה ולערבב עם חצי כוס מייפל, גרידת לימון, מיץ מ-2 לימונים ו-500 מ”ל חלב קוקוס.
לערבב טוב ולהעביר לכלי הגשה קטנים. לקרר לילה במקרר.