טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?
שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר
יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום
ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)
שוטפים כרישה ומנגולד.
קוצצים כרישה (חלק לבן) לעיגולים.
קוצצים מנגולד: גזע לרצועות דקות, ירוק לרצועות בינוניות.
במחבת מאדים גזע מנגולד וכרישה עם קצת שמן זית. כשמתרכך מוסיפים את המנגולד הקצוץ.
אחרי שמתכווץ קלות מורידים מהאש.
בקערה מערבבים: 1/2 כוס קמח, את יתרת התבלינים , גרידת לימון מלימון שלם, סילאן וביצים. מאחדים עם תערובת הירקות (אם נדרש, מוסיפים עוד קצת קמח (עד רבע כוס).
מעבירים לתבנית פיירקס משומנת/ עם נייר אפייה ואופים כ-40 ד’ עד להתייצבות והשחמה קלה.
שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר
מגוון טיפים והמלצות למטבח בריא יותר, טעים יותר ופשוט יותר
כולם אומרים לך שדגנים מלאים זה חשוב, למה בעצם? ואיך לשלב אותם בתפריט היומיומי?