בראוניז טף שקדים
| By orlytal | 0 Comments
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים את היבשים (חצי כוס קקאו איכותי, כוס וחצי קמח טף כהה,
כוס קמח שקדים, כוס וחצי סוכר, 2 כפיות סודה לשתייה, קמצוץ מלח) לחוד
ואת הרטובים (כוס וחצי = 370 מ״ל חלב קוקוס מקרטון, ⅔ כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר,
⅔ כוס שמן זית, 2 כפיות וניל איכותי, 2 כפיות חומץ) לחוד.
מאחדים תערובות ויוצקים בזריזות לתבניות מצופות בנייר אפייה.
אופים כרבע שעה עד שיש קרום על גבי העוגה ומעבירים מיד למקפיא, למינימום שעתיים
העוגה יוצאת יותר יציבה כשאופים אותה ב-2 תבניות, אז אל תנסו לאפות בתבנית גדולה אחת.