פשטידת 3 בצלים דלת פחמימה

  |   By  |  0 Comments

הערות ללקוח/ה:
אפשר להחליף בצל ירוק בעירית.
למתכון נשתמש בגבינות פטה ומוצרלה מגורדות.
ניתן להקפיא – ואז להפשיר לילה במקרר, ולחמם בתנור על חום בינוני לכרבע שעה.

 

 לחתוך 3 בצל + 3 בצל סגול לרצועות דקות, להקפיץ ולקרמל טוב במחבת + מעט שמן זית.

לערבב ביחד 5 ביצים, רבע כוס מים + רבע כוס שמן זית, קורט פלפל, כפית תימין יבש, כפית שטוחה מלח גס.

להוסיף לתערובת את הבצלים המקורמלים. לחתוך כחצי צרור בצל ירוק/ צרור של עירית ולהוסיף גם כן. 

לגרד ולהוסיף גבינות150 גרם פטה + 150 גרם מוצרלה.

.לאחד הכל היטב ולהכניס לתבנית 30*40 מכוסה בנייר אפיה

 40 דק׳ אפיה בחום של 170 מעלות

ועוד 10 דקות אפיה ב200 מעלות – להשחמה קלה

(הזמנים תלויי תנור – כדאי לעקוב ולבדוק מה המצב גם תוך כדי אפיה)