סלט חומוס ובזיליקום

  |   By  |  0 Comments

את החומוס מבשלים עד לריכוך בשפע מים עד לריכוך מלא.
במקביל:
קוצצים עלי בזיליקום לגודל בינוני.
חותכים את הבצל הסגול לחצאי עיגולים דקים.
מסננים את החומוס מהמים ומתבלים בלימון, חצי כפית מלח, בזיליקום, בצל, שמן זית.
מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.

סירות קישואים ממולאות לקיץ

  |   By  |  0 Comments

מחממים תנור לחום גבוה.
את הקישואים חוצים לאורכם ומרוקנים עם כפית (שומרים על מעטפת בעובי בינוני), את התוך קוצצים ומעבירים לקערה.
את הבצל קוצצים דק ומטגנים להזהבה, מצרפים לקערה.
מוסיפים לקערה גם עלי נענע (כחצי כוס דחוסה) קצוצה גס, עגבנייה מגוררת, קוואקר, פלפל שחור, גבינה מגוררת.
מסדרים את סירות הקישואים בתבנית. ממלאים במילוי בנדיבות.
מזלפים מעט שמן זית ואופים כרבע שעה בחום גבוה.
כשמוכן סוחטים מעל לימון.