מרק בצל עשיר

  |   By  |  0 Comments

אפשר להסיר את הקמח/ להשתמש בקמח עדשים/ לטחון את המרק חלקית להסמכה ״טבעית״.

את הבצל  קולפים וחותכים לחצי.

פורסים לחצאי טבעות במעבד.

מעבירים לסיר, מוסיפים שמן ומטגנים על אש גבוהה.

מדי כמה דקות מערבבים עד שהעיסה נהיית חומה מאוד על סף השרוף.

עכשיו מוסיפים 2 כפות קמח וכוס מים. מערבבים טוב עד שנהיית עיסה מבעבעת ואז חוזרים על הפעולה עוד פעמיים.

מוסיפים יין, ממלאים את הסיר במים (כ-3 ליטר) ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה כחצי שעה.

מוסיפים מלח, פלפל.

טועמים ומתקנים תיבול.