קארי כתום עם טופו

  |   By  |  0 Comments

הערות ללקוח:

במידה ורוצים להתאים לילדים: מחליפים את הקארי בפפריקה/ רסק עגבניות ללא סוכר. 2 כוס חלב קוקוס = 50 מ״ל.

 

מתכון:

קולפים וחותכים לקוביות בינוניות את הבטטה והגזר. פורסים את הטופו לקוביות.

חותכים לקוביות בלי לקלוף את הדלורית.

את הבצל פורסים גס.

בסיר מחממים ביחד שמן זית וכפית ממרח קארי, במידה ורוצים להתאים לילדים: מחליפים את הקארי בפפריקה/ רסק עגבניות ללא סוכר.

מערבבים טוב עד להמסה של הממרח בשמן. מצרפים את קוביות הטופו ומערבבים על אש בינונית טוב עד לציפוי של כל הקוביות.

מצרפים את הירקות ומערבבים כנ”ל. כשהכול מצופה מוסיפים, מלח, חלב קוקוס וכוס מים.

מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה על אש בינונית עד לריכוך (כ-40 ד’)

** אם מבשלים בלי הטופו, אפשר לרסק לתבשיל אחיד בבלנדר מוט.