הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          מאפי פילו מתכון

          שבלולי פילו ומנגולד זריזים להכנה

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 10 דקות | פשוט
          טבעוני
          ללא סוכר
          מתאים לילדים
          צמחוני
          ללא סולניים
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          1 חבילת בצק פילו מופשר
          1 חבילת מנגולד
          1/2 כוס שמן זית
          חצי כפית פלפל (אפשר פחות), כפית גדושה אורגנו (אפשר גם להשתמש בעלי אורגנו או אזוב טריים)
          200 ג' גבינת פטה / גבינה מלוחה טבעונית
          שומשום לפיזור


          הכנה

          את הפילו להפשיר ללילה במקרר / לשעתיים על השיש
          לחמם תנור על חום גבוה.
          בינתיים לפורר את גבינת הפטה לתוך קערה ולתבל בפלפל ואורגנו
          את המנגולד לשטוף טוב, להפריד את החלק הירוק מהגבעול העבה, ולקצוץ דק את החלק הירוק.
          לאחד את המנגולד הקצוץ עם הפטה ולערבב בעזרת הידיים טוב.
          להפריד מחבילת הפילו 2 עלים, לפרוס ולשמן אותם עם שמן זית בנדיבות ולפרוס עליהם עוד 2 עלים.
          לסדר ולשטח על גבי העלה העליון -מהחצי ואלינו 1/3 ממלית המנגולד-פטה ולהשאיר קצוות לקיפול.
          לקפל את הצדדים פנימה ואז לגלגל את היתרה לרולדה. לשמן קלות מעל.
          להכין ככה עוד 2 רולדות.
          לפרוס את הרולדות לעיגולים ואז בזריזות להעביר לתבנית פיירקס בינונית (20*30) משומנת, עם החלק הפתוח כלפי מעלה.
          לסדר את כל השבלולים בצפיפות, לפזר מעל שומשום ולאפות בחום בינוני ל-10 דקות.
          להגיש חם או פושר (אבל תכל'ס גם קר זה ממש ממש טעים)

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן