לקלוף ולקצוץ בצל ושום ולטגן אותם עם מלח, פלפל, כורכום וקארי למספר דקות.
לקלוף ולחתוך לקוביות בינוניות: גזר, בטטה, דלעת/ דלורית (לא צריך לקלף את הדלורית).
להוסיף לסיר ולהמשיך לטגן קלות תוך כדי ערבוב.
להוסיף מים עד לכיסוי ולמזוג בנוסף את חלב הקוקוס.
להביא לרתיחה, לבשל על אש קטנה עד להתרככות.
לטחון בבלנדר מוט/ בלנדר ולשים לב שהמרקם יוצא כמו של מרק סמיך ולא כמו של מחית ירקות.
לטעום ולדייק תיבול, להוסיף מלח או עוד תבלינים אם נדרש
להוסיף מים במקרה הצורך.
את הבצל הירוק לקצוץ דק ולפזר על גבי המרק בזמן ההגשה.
המרק הזה מושלם לחורף, כי הוא מנחם, מחמם ועם זאת לא סמיך מדי
הוא מפנק כמו דייסה אבל אין לו טעם גנרי של מרקים בטעם רסק בטטה
הוא יכול להיות סתם מרק של יום יום אבל גם להצטרף בשמחה לארוחה חגיגית עם קצת בצל ירוק מפוזר מלמעלה ושפריץ לימון מפנק
המרק הזה יקבל אליו בשמחה גם קרוטונים או חלה
וילווה באהבה מאפים בריאים, במיוחד קישים כמו קיש קישוא או מאפי פילו כמו פשטידת כרישה יוונית
הוא מתאים לכל המשפחה- מבוגרים, נוער וילדים
והכי כיף? הוא ממש ממש פשוט להכנה
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח