בסיר לחמם שמן זית ולאדות על אש קטנה את הבצל, ושורש הסלרי.
להוסיף את השום, גבעולי הסלרי, קישואים ותפו"א ולתבל במלח ופלפל.
לערבב כמה דקות, לכסות במים ולהביא לרתיחה.
כשהמרק רותח להנמיך את האש ולבשל עד להתרככות של תפו"א.
להוסיף את מיץ הלימון, לתקן תיבול ולהגיש.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח