לנקות את הכרישות, לשטוף ולפרוס לעיגולים דקים.
לחמם מחבת רחבה עם שמן ולאדות בה על אש גבוהה את הכרישה עד להתרככות ושקיפות, להוסיף מלח ופלפל.
במידת הצורך להוסיף מעט מים למחבת.
להכנת קרם הקשיו: לשים בבלנדר את כל החומרים ולטחון עד קבלת מרקם של יוגורט.
לערבב את הכרישה המאודה עם קרם הקשיו.
לשמן תבנית עגולה 26" בשמן זית, לפרוס עליה 2 עלי פילו ולשמן את העלה העליון,
לפרוס עוד שני עלי פילו ולשמן את העלה העליון, לפרוס עוד שני עלי פילו ולא לשמן.
לצקת על עלי הפילו את המילוי וליישר אותו.
לכסות את המילוי עם שני עלי פילו ולשמן את העלה העליון, לפרוס שני עלים נוספים ולשמן אותם גם.
עכשיו נהדק בעדינות את העלים בקצות התבנית,ואז נרים את הקצוות הפרוסים ונהדק בתנועה סיבובית ליצירת סגירה ואיטום. נשמן את הקצוות ונפזר מעל שומשום לבן או שחור.
לאפות בחום בינוני כ-50 דקות עד להשחמה.
רוצה להכיר עוד מתכונים עם כרישה?
כאן אפשר למצוא מתכון ל
קציצות כרישה ומנגולד
אנטיפסטי כרישה
פשטידת כרישה טבעונית
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח