הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סדנת מאפים בקורס בישול בריא

          סינייה טבעונית ועסיסית

          הכנות: 20 דקות | בישולים: 40 דקות | מושקע
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ניתן להקפאה
          חלבון
          חומרים
          כוס וחצי עדשים שחורות
          1 כרובית בינונית
          4 עגבניות
          1 בצל סגול
          רבע צרור פטרוזיליה
          כוס וחצי טחינה גולמית
          3-2 לימונים
          כוס עגבניות מרוסקות / קופסא קטנה של שימורי עגבניות מרוסקות
          כפית שטוחה מלח
          קורט פלפל
          חצי כפית בהרט
          חצי כפית כמון
          חצי כפית פפריקה


          הכנה

          את הכרובית לפרק לפרחים, לשמן ולצלות בתנור עד להשחמה קלה.
          לבשל את העדשים בשפע מים לריכוך מלא ולסנן.
          לטחון בבלנדר: עגבניות מרוסקות, בצל סגול ופטרוזיליה למחית חלקה, אם נדרש ניתן להוסיף קצת מים.
          לתבל את התערובת במלח, פלפל, בהרט, כמון ופפריקה ולערבב ביחד עם העדשים המסוננות.
          להכין טחינה דלילה מאוד מטחינה, מים ולימון- לתבל לפי הטעם.
          ​לשטח את העדשים בתבנית פיירקס גדולה.
          לפרוס 3 עגבניות לעיגולים ולסדר על גבי העדשים.
          למעלה להניח את הכרוביות הצלויות ומעל להכול לצקת טחינה.
          לאפות כ-40 דקות בחום בינוני עד להתייצבות.

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן