לקלוף ולחתוך את הגזרים והסלקים למקלות בינוניים.
להפריד ראש שום לשיניים ללא קילוף.
לערבב את הירקות עם שמן זית, מרווה, מלח ופלפל.
לחמם תנור לחום בינוני, לצפות תבנית בנייר אפייה
ולשטח עליה את תערובת הירקות בשכבה אחת.
לאפות כשעה עד שהירקות מתרככים קלות למרקם נגיס.
קרדיט השראה להילה קריב
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח