לבשל את הבורגול בשפע מים עד לריכוך ולסנן טוב.
לקצוץ דק את עשבי התיבול,העגבניות והבצל. לכתוש את השום.
להעביר את כל הירקות והבורגול לקערה.
לגרר מהלימון את קליפתו ולסחוט את המיץ (4-5 כפות מיץ וכף גרידה).
להוסיף לקערה את מיץ וגרידת הלימון, וגם - ביצים, קורט פלפל וכ-3/4 כפית מלח.
לערבב טוב את כל המרכיבים בקערה.
להניח נייר אפייה על תבנית ולשמן אותו.
בידיים רטובות או בכף ליצור קציצות ולהניח על גבי נייר האפייה.
לשמן קלות גם מעליהן, לאפות בחום בינוני כ-25 דקות.
לקרר טוב לפני ההפרדה מהתבנית.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח