לטחון טוב את כל המרכיבים בבלנדר עד לנוזל חלק, להעביר לקערת נירוסטה/ זכוכית נקייה.
לכסות בניילון נצמד בצורה רופפת/ צלחת בקוטר הקערה - חשוב להשאיר פתח קטן לנשימה.
להניח את הקערה לתסיסה על השיש ולערבב לפחות פעמיים ביום בכף נקייה.
תוך 24-72 שעות (תלוי במזג האוויר) הנוזל מתמצק ותוסס (יהיה אפשר לראות בועות) וזה סימן שהיוגורט תסס ומוכן.
מעבירים לצנצנות ושומרים במקרר, כשבועיים (אבל מומלץ לחסל קודם. זה טעים!).
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח