את האפונה הקפואה יש להשרות במים רותחים כ-10 ד’, לסנן ואז לטחון לעיסה בבלנדר מוט (אפשר גם למעוך במזלג/ מועך, זה פשוט לוקח קצת יותר זמן).
לערבב עם שאר הרכיבים לעיסה אחידה.
להניח נייר אפייה בתבנית ולשמן אותו.
ליצור קציצות ולסדר בתבנית, לשמן קלות גם מעל הקציצות.
לאפות כ-25 דקות בחום בינוני עד להתייצבות קלה.
גיוון ואופציות:
להוסיף 2 ביצים לצמחונים, לקציצות אווריריות יותר
להוסיף 100 ג' גבינת פטה / שקדים אפויה לקציצות מפנקות
להחליף את הנענע לאורגנו לטוויסט בטעם
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח