הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          צלי ירקות וטופו בהתאמה אישית

          נשארו לכם מלא ירקות בבית שאתם לא יודעים מה לעשות איתם? תנו לנו להפוך אותם לצלי ירקות בהתאמה אישית אליכם.

          מה צריך לקנות? כמעט שום דבר! **מומלץ מאוד לקנות טופו כדי להעשיר את המנה בחלבון

          רק לוודא שיש תבלינים שאתם אוהבים ולעדכן את המבשלת מהם + להכין את הירקות שתרצו שנעבוד איתם.

           

          הצלי מורכב מתערובת ירקות חתוכים לקוביות + תבלינים ומרינדה מעט נוזלית לפי הטעם של הלקוחות

           

          1. לוודא עם הלקוחות אילו ירקות ירצו בצלי, ואילו תבלינים אוהבים. אפשר גם טופו.
          2. תבלינים לדוגמא: פפריקה, כמון, כורכום, קארי, כוסברה טחונה, בהרט/ קינמון בעדינות, ירוקים, וכו׳
          3. מרינדה – לאזן חמיצות, מליחות ומתיקות עם מה שיש: צ׳ילי/ מייפל/ רסק עגבניות/ סויה/ שמנ״ז חומץ תפוחים (מעט) וכד׳, מוזמנות להתייעץ. לטעום את המרינדה שאכן מאוזנת.
          4. לחתוך את הירקות לקוביות גדולות, להעביר לתבנית, לצרף את המרינדה ולערבב היטב עד שהכל עטוף במרינדה
          5. מרטיבים נייר אפיה ממש טוב מתחת למים זורמים, ואז סוחטים אותו (כמו סמרטוט).  מכסים טוב עם הנייר הלח את תערובת הירקות והרוטב, ומעליו סוגרים במכסה (אם אין מכסה תואם – בנייר כסף).

            אופים בחום גבוה, בערך 200 מעלות לכ-45 דקות (או עד שרך), ועוד רבע שעה לא מכוסה, בחום גבוה יותר, בערך 220 מעלות, להשחמה קלה מלמעלה.

          אולי תאהבו גם

          קורס בישול ביתי בריא

          טיפים ליולדת – איך להמשיך לאכול נכון עם תינוק על הידיים?

          שוב הגעת לצהריים בלי לאכול כלום? בואי לקרוא איך עושות את זה אחרת, כי אמא שבעה הייא אמא רגועה יותר 🙂

          מדריך הקטניות המלא

          קטניות – למה, איך ומאיפה להתחיל? בואו לקרוא את המדריך המלא

          תום בעבור - מנחת סדנאות בישול בריא

          תום ממליצה: הטיפים וההמלצות שלי לשינוי בריא

          מגוון טיפים והמלצות למטבח בריא יותר, טעים יותר ופשוט יותר

          קורס בישול ביתי בריא קטניות דגנים

          מדריך הדגנים המלא

          כולם אומרים לך שדגנים מלאים זה חשוב, למה בעצם? ואיך לשלב אותם בתפריט היומיומי?

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן