גם בחדר האוכל שלך המנה הצמחונית נעה בין טבעול למנה עם בצק?
ביקשת מנה טבעונית והגישו לך (שוב) ירקות מוקפצים?
רוצה להכניס שינוי טעים למטבח ולהשפיע על התפריט של המוני אנשים?
כאן ניתן לתאם ליווי מותאם אישית למטבחים מוסדיים שונים כגון:
קיבוצים, בתי חולים, פנימיות, בתי מלון וכל ארגון נוסף שרוצה לקחת את התפריט שלו כמה צעדים קדימה
מה נעשה?
נקיים שיחה מקדימה בה נכיר את כל הצרכים והאילוצים הקיימים במטבח
נשמע על הצוות ועל ההתנהלות הקיימת, נציב ביחד מטרות ושאלות
אני אבנה עבורכם תפריט ממנו אפשר יהיה לבחור את המנות הכי מדוייקות לכם
אשלח רשימת מצרכים ואגיע עד למטבח שלכם להדרכה מפורטת ומעשית
בה נתנסה, נטעם, נשוחח, נחשוב ונצא עם תוצאות מעשיות וטעימות במיוחד!
תצאו מההדרכה עם כל המתכונים, ניתן ורצוי להמשיך ולהתייעץ איתי גם בסיום ההדרכה לקבלת תוצאות מיטביות
ניתן לקיים הדרכה אחת או רצף הדרכות עם ליווי ביניהם
ליחיד וגם לצוות שלם, כתלות בצורך ובתקציב הקיים
ההדרכות מתקיימות בכל הארץ
עלות: החל מ-1700 ש”ח פלוס מע”מ