לחמם תנור לחום גבוה.
לחצות את הדלורית לאורכה ולהניח בתבנית על גבי נייר אפייה.
לאפות כחצי שעה עד להתרככות, להוציא את בשר הדלורית, למעוך קלות ולקרר.
במעבד מזון לטחון קוואקר, אגוזים ושום.
להוסיף ביצה ותיבול ולערבב עם תוכן הדלורית.
לסדר על גבי תבנית נייר אפייה ולשמן אותו. להכין קציצות ולסדר בתבנית, לשמן קצת מעל כל קציצה.
לאפות בחום בינוני למשך 20-15 דקות, עד שהחלק העליון של הקציצה פריך.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח