במעבד מזון עם סכין לטחון אגוזים דק,
לחתוך את הגזר והסלק לחתיכות בינוניות, ולהוסיף למעבד המזון יחד עם שום ותבלינים.
לטחון בפולסים ואח"כ באופן רציף - עד ליצירת בלילה אחידה וכמה שפחות גרגירית
לבדוק את המרקם (אם דביק מספיק) ולהתחיל להוסיף טחינה.
להוסיף כל פעם 2 כפות ולטחון עד שהבלילה דביקה מספיק.
לחמם תנור לחום בינוני, לשמן קלות נייר אפייה,
ליצור קציצות ולשמן גם מעליהן קלות עם מברשת.
לאפות כ-15 ד' עד שהקציצות מתייצבות.
יוצאות קציצות מתקתקות, משביעות וסגולות להפליא!
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח