לחמם תנור לחום גבוה מאוד (גריל).
לחצות את העגבניות ולסדר על גבי נייר אפייה כשהקליפה למטה.
לאפות עד לצריבה קלה.
לשים בסיר עדשים עם הרבה מים, להביא לרתיחה ולבשל כרבע שעה עד להתרככות, לסנן.
בקערה לערבב את העדשים והעגבניות
להוסיף אגוזים קצוצים ולתבל במיץ לימון, מלח ופלפל. לטעום, לתקן ולהוסיף שמן זית.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח