את המאש להשרות כשעה.
את עשבי התיבול לשטוף, לייבש ולהכין לחיתוך- עלי נענע, עלי בזיליקום, צרור פטרוזיליה חתוך לארבע וצרור בצל ירוק חתוך לארבע
לקצוץ הכל דק בעזרת סכין, או במעבד מזון בפולסים.
את תערובת האגוזים לקלות 2 דקות על מחבת חמה ויבשה.
את המאש לסנן ולבשל בשפע מים לרתיחה, להנמיך ולבשל עוד כ-10 דקות. לטעום ולוודא שהיא במרקם נגיס. לסנן היטב.
בקערה לערבב את כל המרכיבים ולתבל: גרידת לימון, מיץ לימון, פלפל ומלח.
לטעום ולתקן תיבול אם נדרש בעזרת לימון או מלח. להוסיף שמן זית ולערבב היטב.
ניתן לאכול קר או חם.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח