לחמם תנור לחום גבוה.
לשטוף ולחצות את הקישואים ל-4 פלחים משולשים.
בקערה גדולה לערבב אותם עם 2-3 כפות שמן זית.
לסדר על גבי תבנית עם נייר אפייה ולצלות בתנור עד להשחמה.
בקערה לערבב: בצל סגול פרוס דק לחצאי טבעות,
כמה עלי נענע קצוצים דק, מיץ לימון + גרידה/ קליפות קצוצות.
כשהקישואים מוכנים לצרף אותם לקערה,
להוסיף מלח ופלפל, לערבב טוב טוב, לטעום ולתקן תיבול. להוסיף שמן זית ולערבב שנית
ניתן להגיש פושר או קר.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח