לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות את הסלקים והקולורבי.
במחבת רחבה/ סוטאז' לחמם יחדיו 4 כפות שמן זית
ולהתחיל לאדות-לטגן את הקוביות. לכסות ולערבב מדי פעם, על אש בינונית.
אם נדרש - אפשר להוסיף כף מים למניעת הידבקות.
בינתיים לקצוץ דק את עלי הסלק/ מנגולד.
כשהקוביות מראות סימני התרככות להוסיף אליהן גם את העלים הקצוצים.
להמשיך לבשל עם מכסה, וכשהעלים מתחילים לאבד נפח לפתוח את המכסה.
לאפשר לכל המרכיבים להתקרמל יחדיו ואז לכבות את האש
לכתוש את השום, לקלוף ולקצוץ את התפוח לקוביות קטנות,
לקצוץ דק את הבצל הסגול. לערבב אותם בקערה יחד עם שמן זית, בלסמי, לימון, מלח ופלפל ולהשהות לכמה דקות.
לאחד את שתי התערובות ולערבב היטב לאיחוד טעמים, לטעום ולתקן תיבול.
אפשר להגיש קר/ חם/ פושר, רצוי אחרי השהיה של שעה לכל הפחות.
רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח