הרשמה לניוזלטר
סגירה
הרשמה לניוזלטר:

    סגירה

    יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
    רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
    לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
    או סתם להגיד לי שלום 🙂

    ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
    או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

      אשמח לשמוע ממך!


      ניוזלטר
      הרשמה לניוזלטר
      דברו איתי
      סגירה
      הרשמה לניוזלטר:

        סגירה

        יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
        רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
        לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
        או סתם להגיד לי שלום 🙂

        ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
        או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)

          אשמח לשמוע ממך!

          סלט סלק וקולורבי טבעוני עם מיליון טעמים

          הכנות: 10 דקות | בישולים: 20 דקות | בינוני
          טבעוני
          ללא גלוטן
          ללא מוצרי חלב
          ללא סוכר
          צמחוני
          ללא סולניים
          חומרים
          6 סלקים בינוניים
          3 קולורבי בינוניים
          תפוח ירוק/ זהוב
          צרור עלי סלק/ מנגולד
          חצי בצל סגול
          2 שיני שום
          2 כפיות חומץ בלסמי
          מיץ מלימון אחד לפחות (!)
          כפית וחצי מלח
          קורט נדיב של פלפל
          שמן זית


          הכנה

          לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות את הסלקים והקולורבי.
          במחבת רחבה/ סוטאז' לחמם יחדיו 4 כפות שמן זית
          ולהתחיל לאדות-לטגן את הקוביות. לכסות ולערבב מדי פעם, על אש בינונית.
          אם נדרש - אפשר להוסיף כף מים למניעת הידבקות.
          בינתיים לקצוץ דק את עלי הסלק/ מנגולד.
          כשהקוביות מראות סימני התרככות להוסיף אליהן גם את העלים הקצוצים.
          להמשיך לבשל עם מכסה, וכשהעלים מתחילים לאבד נפח לפתוח את המכסה.
          לאפשר לכל המרכיבים להתקרמל יחדיו ואז לכבות את האש
          לכתוש את השום, לקלוף ולקצוץ את התפוח לקוביות קטנות,
          לקצוץ דק את הבצל הסגול. לערבב אותם בקערה יחד עם שמן זית, בלסמי, לימון, מלח ופלפל ולהשהות לכמה דקות.
          לאחד את שתי התערובות ולערבב היטב לאיחוד טעמים, לטעום ולתקן תיבול.
          אפשר להגיש קר/ חם/ פושר, רצוי אחרי השהיה של שעה לכל הפחות.

           

           

          רוצה לדעת איך לבנות מנות כאלו בעצמך?
          זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי

          רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
          זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח

          רוצה להפוך אהבה למקצוע?

          קורס בישול ביתי בריא

          תמיד חלמת לבשל ולהרוויח מזה כסף,
          אבל לא ידעת מאיפה להתחיל?
          בישול זו התשוקה שלך,
          אבל רוצה לעבוד בקצב שפוי ולקבל תמורה הולמת?
          זה הזמן לקבל פרטים על הצטרפות לצוות
          של משחקת בסירים
          ממש כאן ניתן להשאיר פרטים,
          לאחר לחיצה על הכפתור תעברו לעמוד
          עם פרטים ראשוניים על הצוות שלנו
          קראו היטב את הפרטים,
          ואם תרצו להתקדם מלאו טופס מועמדות
          נהיה בקשר!

          תודה על פנייתך!

          ניצור איתך קשר תוך 2 ימי עסקים לכל מאוחר

          דילוג לתוכן