לגלען את התמרים ולטחון את כל חומרי הגלם בבלנדר טוב.
להוסיף מים לפי דרגת הסמיכות הרצויה.
(אם יש לך בלנדר לא מספיק חזק, אפשר להשתמש בחלב שקדים ללא תוספת סוכר במקום הקשיו/ שקדים או לסנן את התערובת לאחר הטחינה).
לחמם בפינג'אן על הגז ולשתות בהנאה.
לגרסה קרה: ניתן להעביר למקרר לצינון או להשתמש במגש קרח במקום במים בשלב הטחינה.
שדרוגים אפשריים: גרידת תפוז, גרידת לימון, אבקת קינמון
אזהרה/ הבטחה: אם תשמרו את השוקו במקרר לאחר הטחינה,הוא יתעבה ויהפוך כמעט לפודינג, שימו לב לדלל במים לפני החימום.
רוצה לדעת איך לבנות משקאות כאלו בעצמך?
זה הזמן להצטרף אל קורס בישול בריא בהנחייתי
רוצה להכיר עוד מתכונים פשוטים, טעימים ובריאים?
זה הזמן להצטרף אל סדנאות בישול בריא מבית תום מטבח משמח