40 במלאי
למקרה שחיפשת קורס בישול בשביל עצמך, שיעשה לך שינוי בצלחת וגם בחיים, עם מינימום מאמץ ומקסימום תוצאות
שלא יישאר התנסות חד פעמית, אלא ישפיע באמת על מה שקורה אצלך במטבח בחיי היום יום שנים קדימה,
הנה הוא!
אחרי עשור של העברת סדנאות וקורסים כינסתי לקורס אחד את הדברים שחשובים באמת במטבח,
אלו שישחררו אותך מהתעסקות בלתי פוסקת במתכונים ויאפשרו לך חופש וקלות במטבח
1. בסיסי טעם
2. תבלינים ועשבי תיבול
3. ממרחים ורטבים
4. מרקמים וטכניקות בישול
כל שיעור מורכב מהסברים תיאורטיים והכנת מתכונים להדגמת ותרגול העקרונות.
הקורס מלווה בחוברת מתכונים מותאמת עם מתכוני הקורס ומתכוני בונוס.
את הקורס ילוו גם חומרים תיאורטיים כתובים לעיונכם, לפי הרצון והצורך (מרשימת ציוד למזווה ועד מדריך אומאמי).
הקורס מלווה בקבוצת ווטסאפ פרטית שתתן מסגרת ללמידה משותפת ותלווה את הקורס לתקופה של חודשיים.
בקבוצה ינתנו משימות שבועיות ויעלו נושאים רלוונטיים לדיון והמלצות שוטפות למתן תמיכה ומסגרת עבודה.
שאלות שנענה עליהן בקורס (בין השאר):
איך להכין ארוחה ממה שיש, במה אפשר להחליף אבקת מרק, איך להאריך חיי ירקות, איך לגוון את הטעמים של האוכל הביתי/ לבשל פחות משעמם,
איך להגיע למרקם ותוצאה כמו שדמיינו, איך לשלב בישול בריא בשגרת היומיום במינימום זמן ומאמץ, איך לבשל בריא, חכם, פשוט וחסכוני.
וכמה מילים מתלמידות הקורס:
“פתאום אני מסתכלת מחדש על ירקות מוכרים, גיליתי איך אפשר לעשות שימוש הרבה יותר יצירתי ומוצלח עם ירקות”
“הקורס עשה לי סדר בראש, הסביר לי למה דברים קורים במטבח ושינה לי את נקודת המבט על הבישול שלי”
“הייתי כבר בסדנאות אבל איכשהו בבית זה יצא פחות מוצלח, בקורס הזה כל מה שאני מכינה יוצא טעים גם בבית”
“בזכות המשימות החלטתי לשים את הבישול בראש סדר העדיפויות ועל חשבון דברים אחרים, אחרי שבישלתי גיליתי שזה בכלל לא בא על חשבוני אלא ההפך – לטובתי!”
מטרת הקורס:
העמקה והבנה של טכניקות בישול שונות
הכרות מחודשת ושימוש נכון יותר בחומרי גלם.
“חיווט מחדש” של אוטומטים בשגרת הבישול הנוכחית שלנו על מנת להפוך את הבישול לבריא יותר, טעים יותר ואת תהליך הבישול לפשוט יותר ונעים יותר.
פירוק והרכבה מחדש של הסיפור האישי שלנו עם אוכל ובישול.
המפגשים נבנים אחד על גבי הידע של השני, באופן הדרגתי שיאפשר לכולנו להיות חלק מתהליך, לתקן טעויות ולהתאים את הלמידה לצרכינו.
הקורס כולל גם חבילת כלים והטבות שיעזרו לך ליישם את הלמידה ביומיום
ליווי מקיף לכל אורך הקורס בקבוצת ווטסאפ סגורה
חוברות מידע מגוונות (רשימת ציוד למזווה, טבלת תבלינים וטעמים ועוד)
פברואר צפוף לך? כאן ניתן להציץ על מועדי הקורסים הבאים
מחיר הקורס: 1200 ש”ח בהרשמה רגילה | 900 ש”ח בהרשמה מוקדמת (עד סוף דצמבר)
ניתן ליצור קשר לעוד שאלות כאן או דרך הווטסאפ
40 במלאי
סדנאות קרובות
מוצרים נוספים
חוברות מתכונים שוות במיוחד, מדריכים כיפיים לשדרוג שגרת הבישולים ועוד הפתעות.
רק ללחוץ, להוריד וזה אצלך במחשב מוכן להדפסה 🙂
כי חפצים זה אוברייטד וחוויות זה הרבה יותר שווה!
אפשר לבחור סדנא מסויימת, שיעור פרטי או פשוט סכום למימוש לפי בחירה. יש לי הרגשה שבעקבות המתנה הזו, בקרוב יזמינו אותך לארוחה ממש מוצלחת…
רוצה הנחיה צמודה או תפריט ספציפי? לא מצאת סדנא שמתאימה לך?
כאן אפשר להזמין שיעור פרטי עד הבית!
מתאים גם כאירוע חברתי או משפחתי מצומצם וכמתנה לאנשים אהובים
לא מצאת סדנא שמתאימה לך? רוצה לחגוג קצת אחרת?
או פשוט לייצר שינוי טעים בבית / במקום העבודה / עם החברים?
כאן המקום לתאם סדנא פרטית עד הבית.
המקום, הזמן והנושא – לבחירתך!
גם בחדר האוכל שלך המנה הצמחונית נעה בין טבעול למנה עם בצק? ביקשת מנה טבעונית והגישו לך (שוב) ירקות מוקפצים? רוצה להכניס שינוי טעים למטבח ולהשפיע לטובה על התפריט של המוני אנשים? כאן ניתן לתאם ליווי מותאם אישית למטבחים מוסדיים שונים כגון: קיבוצים, בתי חולים, פנימיות, בתי מלון וכל ארגון נוסף שרוצה לקחת את התפריט שלו כמה צעדים קדימה
שיעור בישול פרטי אונליין – במחיר מיוחד!
ניפגש לכשעתיים של למידה ממוקדת דרך המחשב , אחרי שנשמע מה הצרכים שלך והנושאים שבא לך להכיר מקרוב.