ספרים על אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל זה כמעט תמיד הרבה יותר מסך מרכיביו…
אפשר לדעת על מה חשבתי בלחיצה על הלינק. תהנו!
קיצור תולדות הבישול/ מייקל פולאן
יש לך שאלה לגבי קציצות הסלק שלי?
רוצה לשמוע עוד על משחקת בסירים?
לברר אם נשאר מקום בסדנא הקרובה?
או סתם להגיד לי שלום
ניתן ליצור איתי קשר גם במייל tomitbach@gmail.com
או ב 072-2520770 (כן, יש גם וואטספ!)
ספרים על אוכל שגורמים לי לחשוב, כי אוכל זה כמעט תמיד הרבה יותר מסך מרכיביו…
אפשר לדעת על מה חשבתי בלחיצה על הלינק. תהנו!
קיצור תולדות הבישול/ מייקל פולאן