סדנת קטניות בקורס בישול בריא

מדריך קטניות חלק ג’ : המרות וכמויות

השרית לפני שבוע חומוס ואין לך מושג כמה כוסות היו שם
הקפאת עדשים שחורות מבושלות והמתכון מדבר על עדשים יבשות
מה לעשות? 
מכיוון שזו בעיה שאני נתקלת בה כל הזמן, הכנתי לנו כאן טבלה מקוצרת לפיענוח כמויות!
ככה תוכלו לדעת בכמה בעצם צריך להשתמש כדי שהמתכון יצא באמת מוצלח,
ותוכלו לנצל יותר טוב את המקפיא לקיצור תהליכים ולבישול פשוט יותר במטבח.

סוג הקטניה – כוס (250 מ”ל) במצב יבש אחרי השריה אחרי בישול
כוס שעועית לבנה יבשה  2.5 כוסות 2.75 כוסות
כוס עדשים יבשות 2.75 כוסות 3 כוסות
כוס חומוס יבש 2.75 כוסות 3 כוסות
     
     

 

כל שנותר הוא לחשב לאחור ולהשתמש בקטניות החצי מוכנות שלך…

יש לך עוד שאלות על קטניות? מדריך חלק א’ וחלק ב’ נמצאים פה 

רוצה ללמוד בצורה מסודרת? סדנאות בישול בריא נמצאות ממש פה

מתכונים, יש כאן כמובן.