סדנאות בישול בריא

סדנאות הבישול שלי הן סדנאות בישול בריא מעשיות ומגוונות
אני מתמקדת בסדנאות בישול פרטיות לקבוצות קטנות
ומציעה גם קורסי בישול לנוער וקורסים מוקלטים למבוגרים
בכולן המטרה היא התנסות בבישול בריא בצורה מעשית, כולל הבנה לעומק של כל מתכון.
אני שמה דגש על חומרי גלם טריים, פשוטים ונגישים שניתן להשיג בכל מכולת.
זה המקום לטעות ביחד, להבין איך לתקן ולהכניס לפחות מתכון אחד לשגרה וליומיום, כדי להכניס לחיים קצת יותר בישול בריא.
לא מצאת סדנא שמעניינת אותך?
כאן אפשר להציץ על שאר הסדנאות שלנו 

מחיר הסדנאות כולל ביטוח תאונות

הסדנאות הבאות

מיין לפי>
קורס בישול לנוער
קורס חנוכה לנוער (11+)
קורס בישול צמחוני -טבעוני מקצועי לנוער מגיל 12, בקבוצה קטנה ועם אוכל טעים בהנחיית מורה לבישול ומנחת קבוצות בעל נסיון עשיר
מנחה: תום מחיר: המחיר המקורי היה: ₪900.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪800.00.
30.12.2024
רחובות
עושות סיפור מאוכל – קורס בישול מוקלט בליווי צמוד – מחזור פברואר
מנחה: תום מחיר: המחיר המקורי היה: ₪1,200.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪900.00.
02.02.2025
קורס מוקלט
עושות סיפור מאוכל – קורס בישול מוקלט בליווי צמוד – מחזור מאי
מנחה: תום מחיר: המחיר המקורי היה: ₪1,200.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪900.00.
04.05.2025
קורס מוקלט

תכני אונליין

איך לייצר שגרה בריאה במטבח? קורס אונליין לארגון המטבח
בא לך מטבח מאורגן וגם יצירתי אבל ממש לא מסתדר לך לצאת מהבית ולפנות בוקר בשביל זה... במיוחד בשבילך - קורס ארגון למטבח בגרסת אונליין!
מחיר: 420.00
מתכוני ללא גלוטן - בישול ביתי בריא
חוברת מתכונים ללא גלוטן ועם מלא דברים אחרים
מתכוני טופו - בישול ביתי בריא
חוברת מתכוני טופו – איך אוכלים את זה?
מאגר מתכונים טבעוני וצמחוני
מאגר המתכונים של משחקת בסירים
חומרי גלם בקורס בישול בריא
איך לבנות מזווה בריא שעובד בשבילך? סדנא ממוקדת אונליין
זה הזמן ללמוד איך לבנות מזווה בריא צמחוני וטבעוני שעובד בשבילך!
מחיר: 85.00
פאסטפוד בריא בקורס בישול
פאסטפוד בריא להורים עסוקים – סדנת אונליין
הסדנא שתאפשר לך לבשל למשפחה שלך בקלות ובהנאה
מחיר: 85.00
איך לנהל מלאי ירקות חסכוני וגם בריא? סדנא ממוקדת אונליין
זה הזמן ללמוד איך לצרוך יותר ירקות טעימים ולזרוק פחות מלאי לפח!
מחיר: 85.00
קציצות ברוטב בישול בריא סדנת קציצות
על ירקות ותבלינים – איך לבשל טעים יותר? סדנא ממוקדת אונליין
זה הזמן ללמוד איך לבשל טעים יותר, בריא יותר ופשוט יותר
מחיר: 85.00

מוצרים נוספים

חוברות מתכונים שוות במיוחד, מדריכים כיפיים לשדרוג שגרת הבישולים ועוד הפתעות. רק ללחוץ, להוריד וזה אצלך במחשב מוכן להדפסה 🙂

כי חפצים זה אוברייטד וחוויות זה הרבה יותר שווה! אפשר לבחור סדנא מסויימת, שיעור פרטי או פשוט סכום למימוש לפי בחירה. יש לי הרגשה שבעקבות המתנה הזו, בקרוב יזמינו אותך לארוחה…

רוצה הנחיה צמודה או תפריט ספציפי? לא מצאת סדנא שמתאימה לך? כאן אפשר להזמין שיעור פרטי עד הבית! מתאים גם כאירוע חברתי או משפחתי מצומצם וכמתנה לאנשים אהובים

לא מצאת סדנא שמתאימה לך? רוצה לחגוג קצת אחרת? או פשוט לייצר שינוי טעים בבית / במקום העבודה / עם החברים? כאן המקום לתאם סדנא פרטית עד הבית. המקום, הזמן…

גם בחדר האוכל שלך המנה הצמחונית נעה בין טבעול למנה עם בצק? ביקשת מנה טבעונית והגישו לך (שוב) ירקות מוקפצים? רוצה להכניס שינוי טעים למטבח ולהשפיע לטובה על התפריט של המוני אנשים? כאן…

שיעור בישול פרטי אונליין – במחיר מיוחד! ניפגש לכשעתיים של למידה ממוקדת דרך המחשב , אחרי שנשמע מה הצרכים שלך והנושאים שבא לך להכיר מקרוב.

קורס בישול בריא – האם זה מה שצריך מי שרוצה ללמוד בישול?

כל מי שרוצה לאכול טוב יותר ובריא יותר!

כי תמיד רצית להכניס ליומיום שלך תפריט שיהיה מזין יותר, משביע יותר, טעים יותר ומגוון יותר.
תמיד רצית להכניס למטבח, לחיים ולשגרה בישול בריא, לא מעובד ואיכותי, כדי ליצור לעצמך יום יום בריא יותר, טעים יותר וגוף חזק יותר.
רצית להכניס לתפריט עוד אוכל צמחוני בריא, או פשוט לגוון בירקות וסלטים בריאים.
בעיקר רצית להרגיש אחרי כל ארוחה גם שובע וגם קלילות, ולדעת שמה שהכנסת עכשיו לבטן עושה לך טוב לטווח הקצר והארוך כאחד.

חיפשת מקום שיפתח לך דלת למגוון של חומרי גלם ומתכונים בריאים וטעימים ויאפשר לך לשלב אותם בפשטות ביומיום שלך ולעבור לחיות על תפריט אוכל בריא יותר.
אז הנה, מצאת – קורס הבישול שלנו הוא המקום להתחיל בו, לחקור ביחד את חומרי הגלם, להבין את העקרונות ולאפשר לעצמך להתמיד בתזונה שתמיד רצית!

כל מי שרוצה להרגיש טוב יותר

כי להרגיש טוב זה לבנות תשתיות, ולאפשר לעצמנו לתפקד הכי טוב שאפשר.
זה אומר לחיות בקצב שנכון לנו, לישון טוב בלילה, להיות פעילים גופנית – אבל כמעט הכל מתחיל ונגמר במה שנבחר לאכול!
מחקרים כבר הוכיחו שצריכה קבועה של אוכל בריא עוזרת לנו לחיות טוב יותר, להרגיש טוב יותר, לחסוך ימי מחלה ולהיות חיוניים יותר לאורך זמן.
אם נרצה להרגיש טוב יותר וגם להנות מהדרך, ההמלצה שלי היא להתחיל בחקירה של התפריט שלנו, להבין מה אנחנו מכניסים לפה, מה עושה לנו טוב, מה מכביד עלינו, מה משמח אותנו ועוד.
זו בדיוק נקודת המוצא של הקורס שלנו שעוסק באוכל בריא וטעים – באופן פרקטי ותכל’סי, תוך כדי הפעלת קשב אישי לגוף וחקירה של שגרת אוכל בריא ובישול בריא שעושה לנו טוב.

כל מי שרוצה שהילדים והמשפחה יאכלו אוכל בריא יותר
כי כל שנה אמרת שמעכשיו הילדים יאכלו בריא יותר, אבל לפחות חצי מהשבוע סיימת את היום עם ילדים רעבים, בלי זמן לחשוב, ועוד פעם עם פסטה בצלחת…
והלכת לסדנת בישול אחת, או אפילו שתיים, אבל זה לא הספיק, השגרה היתה חזקה יותר מהרצון לשינוי.
כי כדי לעזור למשפחה שלך ובמיוחד לילדים לאכול בריא יותר ולשלב תזונה בריאה לילדים בבית –  צריך להתרחש שינוי עמוק יותר שמתחיל בך ובכל החשיבה המשפחתית על אוכל בכלל ואוכל בריא וטעים בפרט.
כי בישול בריא יכול להיות פשוט, טעים ומשמח, ושינוי יכול להיות הדרגתי ומותאם אישית
הקבוצה שלנו מאפשר לכל אלו להתקיים בסביבה מוגנת ומפרגנת, שמשתפת באתגרים ומוצאת ביחד פתרונות יצירתיים כדי שאוכל יהפוך לחיבור, ולא למאבק מתמיד עם המשפחה שלך.

כל מי שעושה שינוי תזונתי ורוצה להמשיך לאכול אוכל טעים

כי פתאום התפריט הצטמצם, ויש בו מלא חומרי גלם לא מוכרים וממש מעט חומרי גלם אהובים
והכל נראה ממש מבאס, וממש לא מתאים לך להתאכזב ארוחה אחרי ארוחה ממה שנמצא בצלחת שלך!
ובא לך להתמיד בשינוי הזה, שאמור לעשות לך טוב, אבל גם ממש חשוב לך להנות מהאוכל שלך ולהגיע בשמחה לארוחות, כי בלי אוכל טעים החיים קצת פחות נעימים…
קורס בישול בריא הוא המקום הכי מוצלח בסביבה להכיר את המזווה הבריא, הקורס משלב סדנאות בישול לקבוצות קטנות עם מפגשי אונליין בשידור חי ועוזר לך ביחד להבין איך להכין אוכל טעים גם בתוך המגבלות, ואיך להפוך את חווית הצמצום למרחב יצירתי של בישול טעים, בריא ומשמח גם יחד. בואו לראות איך הקסם קורה – נשבעת לך שזה אפשרי!

מה נלמד בקורס בישול בריא?

כאן נכיר בצורה מעמיקה את המטבח הבריא, שפע מאכלים טבעוניים ואוכל צמחוני בריא ובעיקר- מלא אוכל בריא וטעים.
נתיידד עם שפע הירקות, הפירות, עשבי התיבול והתבלינים – שהם הבסיס לכל מטבח טעים וכמובן גם בריא.
כי אם נכיר אותם לעומק – נדע איך להסתדר כמעט בכל מטבח ובכל סוג תזונה.
את שלל הקטניות, האגוזים והדגנים המלאים – שהם אלו שמאפשרים לנו ארוחה מלאה ומשביעה, שגם מזינה אותנו באופן ראוי ומאפשרת לנו חוויה של אוכל עשיר.
אלו גם חומרי הגלם שאפשר לאחסן ללא קושי לתקופות ארוכות ולייצר בית שתמיד יש בו אוכל בריא וטעים לאכול.
את השמנים והשומנים הבריאים – כדי לדעת בעצם מה הם, איך הכינו אותם, איך לבחור מביניהם ומה להכין מהם.
ועוד שפע של חומרי גלם ארוזים ואיכותיים, שצריך לדעת איך לבחור אותם בתבונה ואיך להשתמש בהם ביצירתיות

נעבוד בסדנאות בישול בקבוצות קטנות, כדי שנוכל להתנסות בטכניקות ותהליכי הבישול שונים, כדי להגיע עם ביטחון ויכולת אילתור למטבח, כדאי לנו להתחיל בהתחלה ולהבין את ההגיון של הפעולות שלנו במטבח.
ההבנה של הבסיס תאפשר לנו לדעת מראש מה הולך לקרות, לחסוך לעצמנו זמן במטבח ואכזבות חוזרות ונשנות של נסיונות שלא צלחו וגם מלא חומרי גלם ומנות שיזרקו לפח….
מה גורם לחומרי הגלם שלנו לשנות צבע, צורה, מרקם או טעם?
אילו טעמים משתלבים טוב עם אחרים ואילו ממש אבל ממש לא?
מה יכול להחליף קמח ומה קורה אם נפחית את המלח?
מה ההשפעה של הוספת לימון ומה האפקט של הפחתת סוכר?
מה יקרה לשעועית אם נכניס אותה לתנור ומה יתרחש אם נחלוט אותה במים רותחים?

כל זאת ועוד קשור להבנה של טכניקות הבישול השונות ושל תהליכי הבישול השונים במטבח הבריא
תהליכי הבישול הם למעשה מה שהופך ערימה של רכיבים לכדי מתכון מסודר עם תוצאה מוצלחת
אבל כדי שזה יקרה צריך לדעת באילו טכניקות לבחור וממה כדאי להתחיל

אז מה זה בעצם טכניקות בישול?

אידוי, חליטה, טיגון, הקפצה, אפיה, צליה, התססה, הקפאה-
כל אלו ועוד רבות וטובות הן מילים שמופיעות בכל מתכון שקראת בחייך, כל אלו ועוד הן מילים שכדאי להפעיל שיקול דעת ולהבין מה הן אומרות, כי לא תמיד התוצאה המדומיינת מתאימה לטכניקה שמופיעה.
מה עושה אידוי לעומת חליטה? מה זה אומר לטגן? מה יקרה אם נאפה במקום לצלות?
הבנה מקדימה של התהליכים מאפשרת לנו להפעיל שיקול דעת על מתכון מסודר שקיבלנו או לאלתר בעצמנו מתכון “מה שיש בבית” ובקיצור – להגיע לתוצאות מיטביות בכוחות עצמנו

ומה זה תהליכי בישול?

הכוונה פה היא לתהליך המלא שכולל בתוכו את כל השלבים – מבחירת חומרי הגלם, הפעולות המקדימות שנבצע איתם, הטכניקות שישתלבו במתכון, סדר הפעולות שנבחר כדי להגיע למנה הכי טעימה שאפשר, ועד לצורת ההגשה הסופית של המנה.
תהליכי הבישול הם ראיית העל של המתכון שמאפשרת לנו להבין את היתרונות והחסרונות של כל פעולה בדרך, לדמיין את התוצאה הסופית עוד לפני שקנינו את הירקות, ובמידת הצורך גם לבצע שינויים מותאמים על מנת ליצור מתכון בריא יותר או טעים יותר, בלי לפגוע באיכות הבישול והאוכל הבריא.

קורס הבישול הבריא בנוי כתהליך אישי במסגרת קבוצתית קטנה

הקורס בנוי ממפגשים פרונטליים של פעם בחודש, בהם נלמד באופן מעשי ונתנסה במגוון טכניקות בישול, חומרי גלם, מתכונים וסוגי תפריטים
מלבד המפגש הפרונטלי מדי חודש יתקיים גם מפגש אונליין בשידור חי שייתן לנו עוד רקע תיאורטי על עולם הבישול הבריא ויאפשר לנו להעמיק ולבחון עוד אפשרויות
בין המפגשים יהיו משימות לבית שיאפשרו לנו לקחת את מה שנלמד למטבח וליומיום שלנו ולבדוק מה עובד, ומה לא.
התהליך מלווה בקבוצת ווטסאפ סגורה למשתתפות הקורס בלבד, בה יינתן מענה שוטף לסוגיות ולשאלות שיעלו לאורך הדרך.

מה אומרות התלמידות שלי?

“פתאום אני מסתכלת מחדש על ירקות מוכרים, גיליתי איך אפשר לעשות שימוש הרבה יותר יצירתי ומוצלח עם ירקות, “הקורס עשה לי סדר בראש, הסביר לי למה דברים קורים במטבח ושינה לי את נקודת המבט על הבישול שלי”
“הייתי כבר בסדנאות אבל איכשהו בבית זה יצא פחות מוצלח, בקורס הזה כל מה שאני מכינה יוצא טעים גם בבית”
“בזכות המשימות החלטתי לשים את הבישול בראש סדר העדיפויות ועל חשבון דברים אחרים, אחרי שבישלתי גיליתי שזה בכלל לא בא על חשבוני אלא ההפך – לטובתי!”

חשוב לציין שכל משתתפת בקורס מקבלת ואוצ’ר חינמי לשתי סדנאות מוקלטות וגישה פתוחה למאגר המתכונים המתעדכן שלי לשנתיים שלמות!
כדי שתוכלו להמשיך להנות גם בבית ולדייק את עצמכן כל הזמן.

בוגרות הקורס יוכלו גם להגיע לסדנאות המשך במגוון נושאים ותחומים – לדוגמא:

סדנת קציצות וממרחים
כאן נלמד איך להכין קציצות עסיסיות, מזינות, טעימות ולא מתפרקות על מנת ליצור עבור עצמנו ארוחות יותר עשירות, צבעוניות ומגוונות.
נלמד מה העקרונות הבסיסיים בהכנת ממרח עשיר וטעים שמקפיץ כל ארוחה למעלה ואיך השילוב בין קציצות לממרחים יכול להפוך את התפריט שלנו לפשוט יותר ומשמח יותר.

סדנת שייקים וגלידות לקיץ מרענן, טעים ובריא – ללא תוספת סוכר
מה צריך כדי להכין שייק טוב? איך מקבלים מרקם של גלידה בלי להתאמץ?
מה הפרופורציות בין שומן, נוזל ופרי? מה עוד אפשר להוסיף פנימה כדי לקבל שייק עשיר יותר ובריא יותר? איך זה משתלב ביומיום שלנו ומאפשר לנו תפריט קליל יותר ונעים יותר?

סדנת טופו
המקום המושלם להתיידד עם חומר הגלם הנפלא הזה, להכיר מגוון טכניקות שימושיות, מגוון תהליכי בישול אפשריים ובעיקר – מגוון מתכונים כמעט אינסופי שיאפשרו לנו להכניס חלבון מלא וגם טעים לכל ארוחה בקלות! חומר גלם ארוז ואיכותי שהופך את התפריט שלנו למגוון יותר, עשיר יותר ומזין יותר.

סדנת ללא גלוטן ועם מלא דברים אחרים
בה נכיר מגוון חומרי גלם בריאים ולא מעובדים ללא גלוטן ונגלה את השפע של עולם הללא גלוטן
סדנת בישול בריא, שבה נתמקד במה שיש ולא במה שאין, נלמד איך לעבוד עם חומרי גלם חדשים ומוכרים כדי להכין מנות טעימות, בריאות, מזינות ופשוטות גם במסגרת של תפריט מצומצם

מומלץ לעקוב אחרי לוח הסדנאות על מנת להתעדכן בסדנאות חדשות שנפתחות כל הזמן
לא ראית משהו שמצא חן בעיניך? תמיד אפשר לשאול אותי, ואולי בזכותך נפתח עוד סדנא מעולה ומדוייקת לבישול בריא, משמח, טעים ופשוט!

שימו לב – בוגרות הקורס המעוניינות בכך יקבלו את האפשרות להשתלב בצוות המבשלות של משחקת בסירים,
צוות מבשלות בפרישה ארצית הנותנות שירותי בישול בריא למשפחות בבתיהם, בהתאם לביקוש ולצורך הקיימים בשטח.

קורס הבישול הבריא שלי הוא ייחודי בשוק הסדנאות –

הוא מיועד למטבח הביתי, הוא מתקיים בקבוצה קטנה ואינטימית , הוא נותן מענה מקיף שנוגע לא רק לטכניקות בישול אלא לתהליך ההטמעה של השינוי בבית האישי שלנו,
ונוגע גם בנושאי רוחב שקשורים לאוכל ובריאות, על מנת לאפשר לכולנו לקבל מידע כמה שיותר מהימן ועל בסיסו לבצע בחירות אישיות הקשורות למטבח ולחיים שלנו.
התהליך מלווה באופן רציף וקבוע על ידי – מנחת קבוצות מקצועית וגם מורה לבישול בריא,
וגם על ידי המרצות השונות שמגיעות כדי להעשיר את הידע של כולנו.

יש לך שאלות? רוצה לקבל את הסילבוס המלא? רוצה לבקש בקשה מיוחדת?
זה הזמן ליצור איתי קשר או להציץ כאן כדי לקבל את כל הפרטים