בקורס יסודות הכרנו את כל חומרי הגלם הנכונים – שלל ירקות, עשבי תיבול, קטניות ודגנים ולמדנו איך לעבוד איתם.
בקורס העמקה נרחיב את רפרטואר חומרי הגלם, ונכיר לעומק מגוון חומרים רחב יותר: רכיבים איכותיים ללא גלוטן, טופו, טמפה, חומצים, שמנים ועוד
(קורס יסודות הוא לא תנאי מקדים, אבל שווה להעיף עליו מבט כדי להגיע עם בסיס נכון לקורס העמקה)
נתנסה בעוד טכניקות במטבח, כדי לעבוד נכון ומגוון ולהנות מהתוצאות.
נכיר לעומק את עולם השומנים ועולם ההתססה,
נרכוש מיומנות טכנית בבישול ובקריאת מתכונים ונמצא את המתכונים
שעובדים לך ובשבילך.
נבנה ביחד שגרה בריאה יותר ופשוטה יותר כדי למלא את השבוע ביותר אוכל בריא וטעים ובפחות טוסט ופסטה,
נהפוך ביחד את הבישול לבריא יותר, את האוכל לטעים יותר ואת המטבח למקום של חיבור והנאה.
נחסוך תסכולים ונרוויח תחושת בטחון ושליטה במטבח,
נבין ביחד איך להכניס הביתה בישול בריא שעובד לנו ועושה לנו טוב
ונקבל ליווי צמוד לאורך כל הדרך.
נצא מהקורס עם מיומנות, תרגול ושפע מתכונים ונהפוך את המטבח שלנו למקום פשוט יותר, טעים יותר, בריא יותר – ובעיקר משמח.
ליווי שוטף לתקופה של 8 חודשים בקבוצת ווטסאפ פרטית וסגורה
וגם, למעוניינות –
אפשרות להשתלב בסיום הקורס
בצוות המבשלות
של משחקת בסירים
ו/או בצוות המנחות של
סדנאות הבישול שלי
לפי הצורך והרצון של שני הצדדים
תנאי ביטול:
ניתן לבטל את ההרשמה לקורס עד שבועיים מיום ביצוע ההרשמה, וכל עוד הביטול מתבצע לא יאוחר מ-2 ימי עסקים לפני תחילת הקורס,
ולקבל את כספך בחזרה בניכוי 5% או 100 ש”ח (הנמוך מביניהם) כחוק.
לא ניתן לבטל את ההרשמה לקורס לאחר מועד המפגש הראשון, כן ניתן במקרה כזה להצטרף למחזור הבא של הקורס, על בסיס מקום פנוי.
ומה קורה במקרה של
סגר /הגבלות התקהלות וכו?
הקורס מתקיים בקבוצה קטנה על מנת לעמוד בהגבלות המחמירות ביותר.
עם זאת, במידה וניאלץ מסיבות שאינן בשליטתנו להימנע ממפגש פיזי, נדחה את הלו”ז בהתייעצות ובהתאמה לצרכי הקבוצה.
בהכשרתי – קונדיטורית ומנחת קבוצות.
בחיים – מנחת סדנאות בישול ומבשלת מקצועית מאז 2013.
כמעט טבעונית ולגמרי צמחונית
המטבח הוא התרפיה שלי ומקור ההזנה שלי כבר כמעט 20 שנה
פשוט. טעים. בריא
מבשלת, אוכלת, ממציאה, מאלתרת, מלמדת, מג’נגלת, מסדרת (אבל שונאת לשטוף כלים)
בלי יותר מדי מילים גדולות ועם הרבה תכל’ס, קלילות ונגישות
כי כל בית צריך אוכל ורצוי שהוא יהיה טעים וגם בריא!
סדנא נותנת מענה נקודתי לנושא ספציפי שבו תרצו להתמחות. יש לי סדנאות כאלו מדי פעם ואשמח להזמין אותך אליהן.
הקורס מזמין אותך לתהליך עומק של למידה ושינוי שלא יכולים להתבצע במפגש חד פעמי.
קורס מאפשר לנו ללמוד על המטבח הבריא ועל חומרי הגלם שלו לעומק, לעבור ביחד תהליך של בחינה ובדיקה ולצאת בצד השני עם תוצאות תכלסיות ומותאמות לשגרה שלנו.
גם אם את יודע/ת לבשל, אבל רוצה להבין לעומק מה את עושה, להכיר לעומק ולרוחב את עולם הבישול הבריא, להיחשף לשפע חדש ולראות איך יוצאים משגרת הבישול הרגילה – קורס מלא יתן לך מענה מקיף ויחסוך לך זמן, אנרגיה וחומרי גלם שהולכים לפח.
קורס ארוך שנותן מענה מקצועי, מקיף ומתמשך מאפשר לנו לא רק להכיר מתכונים אלא באמת להטמיע שינוי במטבח ובחיים.
אני לא מאמינה שלכולנו מתאימה אותה תזונה וגם לא אומרת לאף אחד מה לאכול.
הקורס מתמקד בתזונה כמה שפחות מעובדת ונותן עקרונות וכללי מפתח, אותם כל אדם יכול לקחת ולהתאים לחייו הוא ולמציאות המשתנה שלו.
מטרת הקורס היא לעזור לך להבין מה חשוב לך ואיך עושים את זה בצורה האופטימלית עבורך!
אני מאמינה שתזונה בריאה משלבת שפע ירקות, קטניות ודגנים מלאים וגם מגוון חלבונים איכותיים מהצומח, שמנים חיוניים, אוכל פרוביוטי ועוד.
בקורס נלמד איך לעבוד איתם נכון ונכיר רפורטאר רחב של מתכוני בסיס הניתנים להתאמה לבחירות האישיות והמשפחתיות של כל אחד ואחת.
בדיוק בשביל זה בניתי את הקורס במתכונת היברידית של מפגשים פרונטליים פעם בחודש ומפגשי אונליין (שיוקלטו!) פעם בחודש.
כדי להתאים אותו גם לשגרת חיים של אנשים עסוקים ועמוסים ולייצר עבורך גמישות.
אנחנו חיים בעולם עמוס ולכן חלק מתכני הקורס גם עוסקים בשילוב של בישול בריא בקצב החיים המודרני. במקום להעמיס עלייך עוד משימה נאפשר לך למצוא את ההתנהלות שמתאימה לקצב שלך.
אם מה שחשוב לך זה מטבח בריא ושינוי בחיים, אבל לא בא לך להשתגע ולעבור לגור במטבח.
אם אוכל מסקרן אותך ומשמח אותך וחשוב לך להבין מה קורה שם וגם להזין את עצמך טוב – יש לי הרגשה שזה המקום בשבילך.
ועדיין – לפני קבלת החלטה אני ממליצה לעיין בסילבוס ולקרוא את התכנים לעומק, אם יש לך שאלות אשמח לדבר איתך ולענות עליהן!
מה עוד? לקרוא חוויות של תלמידות שלי, להציץ על מתכונים שאני מעלה, ולראות אם את מתחברת אלי ולתהליך שאני מתארת.
עדיין קשה לך לקבל החלטה? תמיד אפשר להגיע לסדנא התנסות שלי ולהחליט אחרי שניפגש ונכיר קצת.
הקורס הוא יחיד מסוגו ואיכותי במיוחד, ומביא אליך את מיטב נשות המקצוע כדי לתת ידע מקיף ושלם ותמורה הולמת לכסף שתשלמו.
עם זאת ברור לי שלפעמים לא פשוט לשלם על קורס שלם ולכן, על מנת להקל ניתן בשמחה לפרוש את העלות לעוד תשלומים כדי להקל!
* ייתכנו שינויים בצוות הקורס בהתאם לשיקולים טכניים ומקצועיים