לעוסקים בתחום הבריאות או האוכל שרוצים להגדיל את אפיקי ההכנסה שלהם.
למנחי סדנאות בישול שרוצים לקבל בסיס מוצק מתחום הנחית הקבוצות ולדייק את התכנים שלהם.
למנחי סדנאות שמרגישים שלא מגיעים אליהם התלמידים הנכונים.
לכל מי שחושב.ת שאוכל הוא אף פעם לא רק אוכל ורוצה להפוך את הסדנא/ שיעור למקום של חיבור ומחשבה.
מעולה! להלן פירוט התכנים המלא
#מי יודע מדוע ולמה?
נעבור על טכניקות בסיס, נכיר מגוון חומרי גלם ונתנסה בהם ביחד, נברר ביחד את השאלה העיקרית – למה אני רוצה ללמד בישול/ אפיה?
#על קו הזינוק לפני המירוץ
נלמד יסודות מעולם הנחית הקבוצות, נתנסה במתודות ובכלים שונים ונחבר אותם לאוכל ובישול.
נדבר על דיוק המסר, בחירת הדרך להעברת המידע ומשמעותה.
#שנינו יחד תחת מטריה אחת
תחילתו של התכל’ס – נתחיל לפרק סדנאות קיימות ולבנות חדשות,
נהדק את התוכן שלנו,
נעביר הנחיה מול קבוצת העמיתים ונקבל פידבק,
נתכונן לשיעורי הסטאז’ שלנו כולל מעבר על צ’ק ליסט טכני
#שלוש ארבע ולעבודה!
נשתף בחווית הלימוד ונסיק מסקנות
נעבור ונדבר על פרקטיקה, לוגיסטיקה, גבולות, תכנון לו”ז, זמנים ומרחב, תזמון, סטינג, תיאום ציפיות, תמחור וגביה
יציאה לדרך עם תוכן מהודק ובהירות של הדרך
מה כולל הסופרויז’ן? (מתקיים בחלק מהמפגשים עצמם וגם בפגישות אישיות)
נשתף בקשיים, בדילמות ובהתרחשויות שעולות בסדנאות, ונקבל נקודת מבט חדשה על האחריות והתפקיד שלנו כמנחים.
נצלח ביחד את ההתחלה המאתגרת, ונאפשר לעצמנו ללמוד מהמציאות ולהסיק ממנה מסקנות לעתיד
בין היתר נעסוק בדיוק, אותנטיות וקהל יעד, תסכולים ויכולת התמדה וניישם את זה בכל שלב ושלב.
סטאז’ במהלך הקורס עצמו:
התנסות בהנחיה דרך שיעורים פרטיים (2 לכל הפחות) על מנת לשפר את התוכן שלנו ואת ההנחיה שלנו ולצאת לאור עם סדנא מהודקת, קהל יעד מדויק, והמלצות מתלמידים
משימות וליווי בין המפגשים:
על מנת לצאת עם תוכן מהודק, נקבל משימות בין המפגשים שיסייעו לנו בבנייה הדרגתית ובבירור דילמות של תוכן והנחיה.
הקורס כולל ליווי טלפוני / מיילי לפי הצורך.
תנאי ביטול:
ניתן לבטל את ההרשמה לקורס עד שבועיים מיום ביצוע ההרשמה, וכל עוד הביטול מתבצע לא יאוחר מ-2 ימי עסקים לפני תחילת הקורס,
ולקבל את כספך בחזרה בניכוי 5% או 100 ש”ח (הנמוך מביניהם) כחוק.
לא ניתן לבטל את ההרשמה לקורס לאחר מועד המפגש הראשון, כן ניתן במקרה כזה להצטרף למחזור הבא של הקורס, על בסיס מקום פנוי.
ומה קורה במקרה של
סגר /הגבלות התקהלות וכו?
הקורס מתקיים בקבוצה קטנה על מנת לעמוד בהגבלות המחמירות ביותר.
עם זאת, במידה וניאלץ מסיבות שאינן בשליטתנו להימנע ממפגש פיזי, נדחה את הלו”ז בהתייעצות ובהתאמה לצרכי הקבוצה.
קונדיטורית בהכשרתי, מבשלת אוטודידיקטית בחיי היום יום.
מתכונאית, כי זה בערך הדבר הכי כיף שאפשר לעשות בעולם הזה!
בוגרת לימודי הנחיית קבוצות במסלול להנחית קבוצות בחברה מרובת תרבויות בבית ברל
מנחת קבוצות נוער ומבוגרים מאז שנת 2000
מנחת סדנאות בישול לנוער ומבוגרים מאז 2013
בעלת העסק תום מטבח משמח – קורסים, סדנאות ולימודי בישול בריא
בעלת העסק משחקת בסירים – שירות בישול בריא אצלך בבית
אוהבת ולומדת אוכל ואת הקשר שבינו לבין החיים שלנו
להסביר זה מאוד שונה מלהנחות, יש פער בין המקום שממנו אני באה כזו שיודעת לבשל, והמקום שממנו תלמידות באות. אנחנו רוצות לוודא שהידע שאנחנו מעבירות יהיה משמעותי ויישרת אותן בחיים גם עוד שנה ושנתיים, ולשם כך נלמד ונתנסה במתודות ופרקטיקות שונות. תמיד אפשר להתחיל בעצמך ולראות איך הולך – הקורס בא לחסוך לך זמן, כסף ואנרגיה ולחשוב מראש על השאלות האלו ואחרות
אפשר להתחיל לפרסם 🙂 אבל אפשר גם לשבת ולחשוב איך לבנות נכון תוכן, למי הוא מיועד, לקבל פידבק, להתייעץ עם בעלת נסיון (אני!) בתחום הספציפי של עולם סדנאות הבישול, ולהגיע לשלב הפרסום עם יותר וודאות ופחות תסכולים בדרך
תלוי בך. האם התלמידות שלך מצליחות ליישם את החומר לטווח ארוך? האם הן ממשיכות להיעזר בך כמקור מידע ולהמליץ עליך כסמכות בתחום? האם התכנים שלך מצליחים להמשיך ולעניין *אותך* לאורך זמן? האם העברת תכנים היא עיסוק שמצליח לא לשחוק אותך? אם לא, זה הזמן לבוא ולקבל כלים מקצועיים של הנחיית קבוצות שיעזרו לך לעשות את החיבור לעולם הבישול, יהפכו אותך למנחה אמיתית ויקלו עליך את ההתנהלות בשגרה